Amb l'arribada de la castanyada toca fer panellets!! Com que a casa els clàssics d'atmetlla no ens agraden, farem la versió de coco i sucre que per mi és la més fàcil (i comestible) i la versió de xocolata per els més llaminers (o sigui per mi).
Per fer uns 10 panellets de cadascun dels tipus necessitarem: 75ml d'aigua, 50gr de sucre, 100gr de coco i per la versió de xocolata, a més a més, 50gr de xocolata per fer pastissos.
Començarem fent un almíbar amb l'aigua i el sucre. Per fer-lo s'ha de fer bullir l'aigua i tirar-hi el sucre i anar remenant fins que l'aigua passi de transparent a opaca.
Aleshores hi tirem el coco i barregem bé fins a fer un a pasta.
En la versió de xocolata, aquí hi afegim també la xocolata (que previament haurem desfet al bany maria o al microones).
Ho deixem refredar.
Un cop la pasta estigui freda podem posar-nos a fer boletes. Aquest és el moment que més agrada als nens perquè per ells, és com jugar amb plastilina o fang.
Fetes les boles les podem passar a arrebossar.
Després, si es vol, es poden posar a la nevera perquè quedin una mica compactes i no es trenquin. I a menjar...!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada