Ingredients per 6 ous:
- 600 gr de xocolata negra
- 2 cullerades soperes d'aigua
Opcionals: mermelada o nata
Material:
- motllo
Passos a seguir:
Trenquem la xocolata a troços, en treiem 50gr (que guardarem a part) i la posem en un bol amb dues cullerades d'aigua. Ho posem al microones un minut al màxim de potència, un cop passat el minut, ho treiem del microones i ho remenem fins que es desfaci tot i quedi una pasta homogènia. Si no s'ha desfet, es pot posar 30 segons més fins que es desfaci.
Un cop desfeta la xocolata, la posem al motllo vigilant que la superfície quedi plana per tal que després poguem enganxar les dues parts del ou bé.
Posem a refredar els ous a la nevera. Al cap de dues hores la xocolata ja estarà dura i la podreu treure del motllo.
Mirarem que les parts internes de l'ou hagin quedat planes, sinó amb un ganivet tallem fins que quedi pla per tal que es puguin enganxar bé.
A part, desfarem els 50 gr de xocolata que havíem reservat i l'utilitzarem per a unir les dos parts dels ous. També podem unir els ous amb mermelada o nata.
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada