Un plat fàcil de fer i molt fresc, ideal per a l'estiu. A més, com que conté proteïnes i vegetals ens pot servir de plat únic.
Per fer-ho, necessitarem (ingredients per a quatre persones):
- 4 tomàquets de les Ginesteres o de Montserrat (1 per persona)
- 1 dotzena d'ous de codorniu
- 3 llaunes de tonyina en conserva amb oli d'oliva
- 400gr de cigrons bullits i escorreguts
- oli i sal
Posteriorment els buidem amb l'ajut d'una cullera sopera (si ho fem amb els nens) o amb un ganivet. Els troços de tomàquet que en treiem els tallem a daus (traient-ne el nucli, que és molt dur).
Teiem la tonyina de la llauna de conserva i l'escorrem una mica, perquè no quedi molt oliosa. La trocegem i la barregem amb els daus de tomàquet i amb els cigrons.
Mentres posarem a bullir els ous de codorniu, fins que estiguin durs (uns 5 minuts). Un cop cuits els pelem amb compte perquè cremen molt.
Barregem tots els ingredients i els posem dins el tomàquet que el taparem amb la part superior.
Ja el podem servir... i menjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada