divendres, 28 de setembre del 2012

Pastís fàcil, mooooolt fàcil, de plàtan

Avui farem un pastís, fàcil, mooooolt fàcil de fer i amb un resultat espectacular, o sinó ja m'ho direu... 



Per fer-lo necessitem: 200 gr de farina, 200 gr de sucre, 4 ous, 3 plàtans molt madurs, 70 gr d'oli, un pessic de sal i un sobre de llevat. 
I opcional, per decorar, plàtans de gominola.



Encenem el forn a 180 graus, perquè es vagi escalfant.

Posem tots els igredients en un bol i ho batem amb el minipimer, fins que quedi una massa líquida. Aleshores, ho posem en un motlle. Si el motlle és de silicona, no cal posar oli perquè no s'enganxi (jo el mutllo amb aigua freda), en cas contrari, s'ha de pintar les parets del motlle amb oli amb l'ajuda d'un pinzell de cuina.



Posem el pastís al forn, tarda d'uns 30-40 minuts, depèn del forn. 
Al treure'l, el podem decorar amb plàtans de gominola. 

I... a menjar!!!





2 comentaris:

  1. Te bona pinta i sembla molt fácil! El meu fill Bruno també es intolerant a la clara d'ou. Tu saps si el puc fer només amb els 4 rovells?
    Gracies, un petó
    Iria

    ResponElimina
  2. Sincerament no ho he provat, però segur que queda bé, potser canvia una mica la textura, però serà boníssim segur. Si ho proves ja m'explicaràs què tal. Pto.

    ResponElimina