dijous, 3 de gener del 2013

Torrons pel dia de Reis amb INGREDÍSSIMO

El dia de Reis s'acosta i hem de pensar en preparar alguna coseta per deixar-los perquè agafin força quan parin a casa a deixar els nostres regals i que així puguin continuar el seu camí per les altres cases. 
Nosaltres hem pensat que aquest any els prepararem uns torrons de xocolata amb INGREDÍSSIMO, una gran descoberta que hem fet aquest Nadal. Es tracta de diferents ingredients preparats per incloure'ls a les teves receptes habituals o perquè te'n inventis de noves, proporcionant-los un toc diferent i innovador.


Per fer-los necessitarem (8 unitats individuals):
- una rajola de xocolata negra, 
- un vas de vi de llet d'avena, 
- diferents sobres de INGREDÍSSIMO (mango crunchy, fruita de la passió crunchy, maduixa gummy i sèsam caramelitzat).



Primer de tot trocegem la xocolata i la posem en una olla amb la llet d'avena. Encenem el foc i anem donant voltes amb una cullera perquè no se'ns enganxi. Un cop estigui fosa la posem en motlles de madalenes rectangulars.



Després tirem per sobre les ingredients escollits de INGREDÍSSIMO.



Ho posem a refredar a la nevera un mínim de dues hores. Un cop la xocolata estigui dura podem desmotllar els torronets i... menjar-los!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada