Teniu berenar o un sopar a casa i voleu fer alguna cosa fàcil i rápida per picar, però no sabeu què?. Aquí teniu la solució: bastonets salats.
Nosaltres els hem fet d'olives i sèsam però es poden fer de mil gustos diferents com sobressada, festucs, formatge, etc.
Per fer-los necessitarem poques coses: una base de pasta brisa, 30gr d'olives sense pinyol i sèsam torrat.
Comencem encenent el forn a 180 grus. Després passem a exandir la massa i amb l'ajut d'un tallador de pizza, fem un quadrat i dins del quadrat fem tires de mides similars.
Agafem la mitat de les tires i les repartim sobre un paper de forn (les separem una mica), perquè quan es coguin no s'enganxin entre elles. I tirem el sésam per sobre i el presionem una mica perquè no es caigui després.
En el cas de les olives, s'han de tallar prèviament les olives a trossets petits. Després els posem la massa al forn uns 5-10 minuts fins que estigui torrada.
Un cop els bastonets estiguin frets, ja es poden servir com volgueu, nosaltres els hem posat en uns vasos amb sésam, com si fossin floretes.
Si les feu per adults al final els podeu pintar amb oli verge i podeu afegir-hi també, una mica de sal maldon.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada