Ahir per berenar vam fer pastís de plàtan, una especialitat de l'àvia Eulàlia. Nosaltres fa anys que ho intentem, però mai ens queda igual que ella, no se què/com s'ho fa... àvia, ens explicaràs un dia el truc????
Bé, nosaltres ho seguim intentant, a veure com us surt a vosaltres... sigui com sigui, és boníssim i, a casa no dura més de mitja hora.
Per fer-lo es necessiten: 4 plàtans (com més madurs millors), 4 cullerades de sucre, 3 ous i 1 pasta brisa.
Primer de tot encenem el forn a 170 graus. Paral.lelament, separem les clares dels rovells. I montem les clares a punt de neu.
Després posem els plàtans i el sucre en un bol i els triturem amb l'ajut d'un minipimer.
Un cop tinguem per un costat els plàtans triturats amb el sucre i per l'altre, les clares a punt de neu; ho barregem tot poc a poc amb l'ajut d'una cullera.
Finalment preparem la massa en un motllo i la farcim amb la barreja. I ja es pot posar al forn a coure uns 20 min. És un pastís molt ràpid i fàcil de fer, com tots els que fem aquí!.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada