divendres, 30 de maig del 2014

Sorbet de maduixa

Encara que el temps no acompanya, teníem ganes de fer un gelat i les pluges no ens han aturat.

Preneu nota que això si que és "xupat xupat" i, mai més ben dit!!!!



Per fer-lo necessitem: 1 kg de maduixots, 300 gr de sucre i 1 llimona (suc).



Comencem netejant les maduixes, tallant-les i posant-les en un recipient on després poguem trirurar sense que ens esquitxi. Després hi afegim el sucre i el suc d'una llimona i ho triturem tot amb el minipimer.



Un cop estigui ben triturat i que no quedi cap trocet ho podem posar o bé en motllo de gelats (per tenir polos) o en un tupperware (per després poder fer boles) i... directe al congelador!.



I després d'unes horetes en fred... a menjar!!!



-----------------


Auqnue el tiempo no acompaña, nos apetecía hacer un helado así que la lluvia no nos ha detenido.

Tomad nota, que esto si que es "chupado chupado" y, ¡nunca mejor dicho!




Para hacerlo necesitamos: 1k de fresones, 300gr de azúcar y un limón (zumo).



Empezamos limpiando las fresas, cortándolas y poniéndolas en recipiente donde después podamos triturar sin salpicarnos, Después li añadimos el azícar y el zumo de limón y lo trituramos todo con el minipimer.




Cuando esté todo triturado y no quede ni un trocito lo podemos poner o bien en molde de helados (para tener polos) o en un tupperware (para poder hacer bolas) y... directo al congelador. 




Después de unas horitas en frío... a comer!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada