Primer de tot s'ha de rallar la carbassa. Prèviament haurem de posar a calentar el forn a 170 graus.
Un cop rallada s'ha de triturar perquè quedi una textura de puré. Reservem el puré i per altre banda barregem els ous. Afegim el sucre als ous. Barregem molt bé, que ens quedi una massa blanquinosa.
Li afegim la farina tamisada, el llevat i la canyella. Per sobre l'oli i també el puré de carbassa.
Barregem tots els ingredients fins que ens quedin ben integrats.
Posem la massa en motllos per fer madalenes i enfornem 35min. a 170 graus.
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Madalenas de calabaza:
Rallamos la calabaza. Antes hemos encendido el horno a 170 grados.
Una vez rallada la calabaza, se tritura para que quede en textura puré. Reservamos el puré y por otro lado mezclamos los huevos. Agregamos el azúcar a los huevos. Mezclamos muy bien, hasta que nos quede una masa de color clarito.
Le añadimos la harina tamisada, la levadura y la canela. Por encima el aceite y también el puré de calabaza.
Mezclamos todos los ingredientes hasta estar bien integrados.
Ponemos la masa en moldes para madalenas y ponemos al horno 35min. a 170 grados.
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