dijous, 12 de febrer del 2015

Pastís de truites

Avui dijous gras, dia de la botifarra d'ou. Per celebrar-ho hem fet una recepte que de petita m'encantava quan la menjàvem a casa l'avi i ara fa anys que no la tasto.
Hoy jueves de carnaval, es el día de la botifarra de huevo. Para celebrar-lo haremos una receta que de pequeña me gustaba mucho cuando la comía en casa el abuelo.




Per fer-la necessitem els següents ingredients: ous (dos per truita), cigrons, carxofes, pernil dols i botifarra d'ou. De fet es poden escollir els ingredients que més t'agradin, hi ha tantes opcions com idees tinguis!
Para hacerla necesitamos los siguientes ingredientes: huevos (dos por tortilla), garbanzos, alcachofas, jamón york y butifarra de huevo. De hecho se pueden elegir los ingredientes que se quieran, ¡hay tantas opciones como ideas tengas!




Comencem a fer una truita i després l'altre, farem la de pernil per exemple. Primer de tot picarem el pernil.
Empezaremos a hacer una tortilla i después las otras a continuación, haremos la de jamón como ejemplo. Primero de todo picaremos el jamón.



Que després barrejarem amb l'ou batut i un pessic de sal.
Que después mezclaremos con el huevo batido y una pizca de sal.



I la courem en una paella, amb un rajolí d'oli.
Y la coceremos en una paella, con un poquito aceite.




I així sucessivament, anem montant els pisos del pastís.
Así sucesivamente, vamos montando los pisos del pastel.




Un cop montat el pastís, per sobre li tirem la salsa de tomàquet i ho decorem una mica.
Una vez montado el pastel, por encima le tiramos la salsa de tomate y lo decoramos un poco.


I... a menjar!!!!
Y... !a comer!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada