dijous, 30 d’abril del 2015

farcellets de poma

Us proposem fer una recepta ben fàcil i moolt bona!
Os proponemos una receta fácil y muuy buena!


Necessitarem pomes, massa especial per empanadilles, sucre i sucre glas.
Necesitamos manzanas, masa para empanadillas, azúcar y azúcar glas.


Pelarem i tallarem en daus petits les pomes. Nosaltres n'hem necessitat 3 per fer 16 farcells. Coem els trocets de poma en una paella, amb una cullerada sopera de sucre que escamparem per sobre. Mentre s'acaba de coure podem anar precalentant el forn a 170 graus.
Pelamos y cortamos en trozos pequeños las manzanas. Con tres te salen 16 pastelillos. Pasamos la manzana por la paella, con una cucharada sopera de azúcar. Mientras esperamos que la manzana quede blanda, podemos precalentar el horno a 170º.


Quan la poma estigui tova, omplirem els farcellets. Amb l'ajuda d'una cullera de postre, l'anirem col·locant al centre de la massa.
Llenamos los pastelitos con la manzana, colocando un poco en el centro de la masa.


Tanquem el farcell i el segellem amb l'ajuda d'un ganivet. Dobleguem de fora a dins amb els dits perquè quedi ben tancat.
Cerramos la masa y, con la ayuda de un cuchillo la fijamos para que no se abra. Acabamos de asegurar, doblando los bordes.


Posem els farcells al forn, sobre una safata on hi haurem col·locat paper per enfornar a la base. Deixem que es dorin uns 15-20 min. Amb l'ajuda d'una plantilla, nosaltres hem retallat aquestes tires de paper, espolsem el sucre glas per sobre els farcells.
Sobre la bandeja del horno colocamos papel para hornear y ponemos los pastelitos. Horneamos 15-20 min. Con la ayuda de una plantilla, nosotros hemos cortado una tiras de papel, echamos azúcar glas por encima.


I ja estan llestos per menjar. Es poden acompanyar amb gelat de vainilla i serà tot un èxit!
Y ya estan listos para comer! Acompañados con helado de vainilla seran un éxito!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada