dilluns, 23 de desembre del 2013

Decorant la taula de Nadal

Ja tenim Nadal a la cantonada!!! Avui hem tingut convidats a dinar i hem preparat decoració nadalenca per la taula amb els nens:



Per fer-la hem necessitat: paper d'embolicar i tovallons de paper de MUJI (http://www.muji.es/navidad-muji), tisores normals i dentades, cola blanca, vernís, llapis, pinzells, plats i safates de cartró, ouera i paper de diari (encara que si tens un plàstic és millor, però nosaltres no en teníem).



Comencem fent les safates i els plats, per fer-los hem de separar les fulles dels papers dels tovallons, només ha de quedar el full exterior, el pintat.



Posem cola a tot el plat o safata, per dalt i també per sota (per enganxar les puntes).



Cobrim tota la superfície amb tovallons i tornem a fer una capa de cola per sobre. Un cop la cola estigui seca farem una capa de vernís.



Després fem els sota-plats amb el paper d'embolicar. Aquest de MUJI va molt bé perquè és com el paper d'embalar, que és més rígid que molts altres papers d'embolicar qualsevols. 
Agafem un plat més gran del plat que farem servir per menjar, el tombem fem un cercle al voltant amb un llapis.


Tallem per la marca que hem fet amb les tisores. 



I un cop ja tinguem els sota-plats retallats i les safates i/o plats preparats ja ens podem posar a parar taula, aquí teniu un exemple de com ens han quedat emplatades les neules.



Apa, que passeu unes bones vacances, que comenceu bé l'any i ens veiem l'any que ve amb més manualitats, receptes i productes nous!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada