divendres, 7 de març del 2014

Pastís de l'àvia Eulàlia

Ahir per berenar vam fer pastís de plàtan, una especialitat de l'àvia Eulàlia. Nosaltres fa anys que ho intentem, però mai ens queda igual que ella, no se què/com s'ho fa... àvia, ens explicaràs un dia el truc????

Bé, nosaltres ho seguim intentant, a veure com us surt a vosaltres... sigui com sigui, és boníssim i, a casa no dura més de mitja hora.



Per fer-lo es necessiten: 4 plàtans (com més madurs millors), 4 cullerades de sucre, 3 ous i 1 pasta brisa.



Primer de tot encenem el forn a 170 graus. Paral.lelament, separem les clares dels rovells. I montem les clares a punt de neu.



Després posem els plàtans i el sucre en un bol i els triturem amb l'ajut d'un minipimer.



Un cop tinguem per un costat els plàtans triturats amb el sucre i  per l'altre, les clares a punt de neu; ho barregem tot poc a poc amb l'ajut d'una cullera.



Finalment preparem la massa en un motllo i la farcim amb la barreja. I ja es pot posar al forn a coure uns 20 min. És un pastís molt ràpid i fàcil de fer, com tots els que fem aquí!.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada