dimarts, 15 de juliol del 2014

Ton i Tina

Avui us presentem el El Ton i la Tina, dos conillets encantadors que ens han ajudat a superar alguna situació conflictiva a casa. Aquests dos conillets ens expliquen històries quotidianes pensades per treballar la gestió de les emocions, amb els vostres fills. Segur que ells es senten identificats amb les històries d'aquests dos conillets que els ajudaran a aprendre a gestionar de forma positiva les emocions.
Castellnou Edicions i l’Hospital Sant Joan de Déu han creat aquesta col·lecció de contes pensats per treballar amb cadascun d'ells una emoció diferent: la por, la ràbia, la tristesa i la gelosia. Les històries han estat escrites i il·lustrades per Meritxell Martí i Xavier Salomó, els dos amb reconeguda experiència en l’àmbit de la literatura per a infants. A més han comptat amb la orientació i supervisió de l’Observatori FAROS de la Salut de la Infància i l’Adolescència de l’Hospital Sant Joan de Déu.

A més a més, de la història principal, al final de cada llibre hi ha una guia amb activitats per treballar una mica més les emocions que s'han surten al llarg de la història.

A casa els tenim i ens han servit molt per identificar i gestionar les emocions, sobretot la ràbia i la gelosia, que els toquen molt de prop, les històries són molt acertades i reflecteixen situacions molt reals. Esperem que us serveixin també a vosaltres!!


-----------------------------


Hoy os presentamos a Tony y Tina, dos conejitos encantadores que nos han ayudado a superar alguna situación conflictiva en casa. Estos dos conejitos, nos cuentan historias cotidianas pensadas para trabajar la gestión de las emociones, con vuestros hijos. Seguro que ellos se sienten identificados con estos dos conejitos que les ayudaran a aprender a gestionar positivamente las emociones.




Castellnou Edicions y el Hospital Sant Juan de Déu han creado esta colección de cuentos pensados para trabajar cada uno de ellos una emoción distinta: el miedo, la rabia, la tristeza y los celos. Las historias las han escrito y dibujado Meritxell Martí y Xavier Salomó, los dos con reconocida experiencia en la literatura infantil. Además han contado con la orinetación y supervición del Observatorio FAROS de la Salud de la Infancia y Adolescencia de Sant Juan de Déu.

Además, de la historia principal, al final del libro hay una guía de actividades para trabajar un poco más las emociones que salen a lo largo de la historia.

En casa los tenemos y nos han ayudado mucho para identificar y gestionar las emociones, sobretodo la rabia y los celos, que nos tocan muy de cerca, las historias son muy acertadas y reflejan situaciones muy reales. ¡Esperamos que os sirvan también a vosotros!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada