dimarts, 30 de setembre del 2014

moments to read

Avui us recomenem aquesta col·lecció de llibres, protagonitzada pel Superconill!, d'Stephanie Blake, publicada per editorial Corimbo. Tots tenen un sentit de l'humor fantàstic! Als nens els hi encanta i s'ho passen d'allò més bé!

Encara es pot dir que estem a l'inici de curs, i que, els més petits, encara estan en el procés d'adaptació als nous canvis! nova escola, nous companys, nova professora, nou ritme! Per això creiem que el conte del superconill sobre l'inici de l'escola és molt adequat!. El superconill no té massa clar això d'anar a l'escola... però qui sap si al final no en voldrà marxar...


De la mateixa col·lecció en destaquem dos títols més: Superconill!, on el nostre estimat protagonista està fet un super heroi! capaç de superar una punxada de l'espasa del més dolent dels dolents...


L'altre títol és Cigronet, on es tracta el tema de l'arribada d'un germanet a la familia!  Una vegada més el superconill ens sorpren amb la seva manera de fer! i acabar amb un final ben curiós... ;)


Altres títols de la col·lecció són: Polls!, Caca de vaca!, Oh no, el dentista no! Un bebé a la panxa de la mare... Tots ells ben divertits!


.................


Hoy os recomendamos esta colección de libros, protagonizada por Superconejo!, de Stephanie Blake, publicada por editorial Corimbo. Todos tienen un sentido del humor fantástico! A los niños les encanta y se lo pasan muy bien!

Aún estamos iniciando el curso escolar, y  los más pequeños estan en proceso de adaptación a los nuevos cambios! nueva escuela, compañeros nuevos, nueva profesora, nuevo ritmo! Así que pensamos que el cuento del superconejo sobre el inicio del curso es muy apropiado!. Superconejo no tiene demasiado claro esto de ir a la escuela... pero quien sabe si al final no querrá irse...


De la misma colección destacamos dos títulos: Superconejo!, donde nuestro querido protagonista esta hecho un súper héroe! capaz de superar una herida de la espada del más malo de los malos...


Bebé Abubé es el otro título que os proponemos, donde se trata el tema de la llegada de un hermanito a la família! Otra vez más,  superconejo nos sorprende con su forma de hacer! y acabar con un curioso final... ;)


Otros títulos de la colección: Piojos!, Caca de vaca!, Ahhh, el dentista no! ¿Un bebé en la barriga de mama?... todos ellos muy divertidos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada