dimecres, 22 d’octubre del 2014

moments to go

Som-hi! si... tenim exposicions, teatre, musicals, tallers! tot això a Barcelona i dirigit al públic familiar, activitats culturals on us ho passareu d'allò més bé!



CaixaForum Kids
http://obrasocial.lacaixa.es/nuestroscentros/caixaforumbarcelona/caixaforumkids_ca.html
A Caixa Forum Barcelona, trobarem un concert de jazz els caps de setmana, el títol de l'espectacle és Jazz sota el mar. Ens proposen escoltar com canten els peixos, acompanyats d'un piano i un saxo!

A més, també hi podeu fer el taller de Personatges a escena, creant personatges i dissenyant els seus vestits, modificant el propi rostre i amb l'ajuda de grans maniquis! Fantàstics resultats!

Petit Liceu
http://www.liceubarcelona.cat/temporada-2014-2015/el-petit-liceu-familiar.html
Aquest diumenge, a les 11h,  hi representen La petita Flauta Màgica! Es recomana a partir de 6 anys. La posada en escena és de Comediants, diversió asegurada per tota la familia!

Teatre Poliorama
http://www.teatrepoliorama.com/ca/poliorama-en-familia/
Dins del cicle Viu el teatre, aquest mes i el següent hi podrem anar a veure Les princesses també es tiren pets! Un musical molt divertit i molt ben representat per la companyia Replà Produccions. El coneixem de primera mà i vam riure molt!
També us recomenem el llibre amb el que s'ha basat l'obra de teatre, amb el mateix nom, de l'editorial Animallibres (Ilan Brenman i Ionit  Zilberman)



Fundacio Godia
http://www.fundacionfgodia.org/index.php/Programa-actividades/talleres-infantiles
Cada mes ofereixen variats tallers artístics. Els fan els dissabtes al mati, de 10:30 a 12:30 a un preu de 5,50 euros. L'edat recomenada és de 3 a 12 anys. Allà experimentaran amb diferents materials i s'aproximaran als diferents temes proposats. Per aquest dissabte n'hi ha un sobre el Modernisme.

Fundació Miró
http://www.fundaciomiro-bcn.org/activitats.php?idioma=4
En aquest espai hi proposen tant especatcles com tallers!
Aquest novembre trobem l'espectacle Pintamúsica, dirigit a un públic molt petit... de 0 a 4 anys. Els dissabtes de novembre de 17h a 18h.
Per una altra banda, trobem el taller Mironins, a partir de 2 anys, on crearan un mural col·lectiu inspirat en el mosaic de ceràmica del Pla de l'Os, que es troba a la Rambla Catalunya.



Fins aquí unes pinzellades del que podeu trobar aquest fi de mes i el pròxim a diferents espais de Barcelona.
Per cert, en sou consumidors habituals? Proposeu-nos altres llocs on trobar espectacles, tallers o concerts per públic familiar... i tindreu premi!!!

.....................................

Vamos!!... en Barcelona hay muchas actividades culturales, exposiciones, teatro, musicales, talleres todo esto en Barcelona y dirigido a público familiar ¡actividades culturales donde os lo pasaréis en grande!



CaixaForum Kids
http://obrasocial.lacaixa.es/nuestroscentros/caixaforumbarcelona/caixaforumkids_ca.html
A Caixa Forum Barcelona, encontramos un concierto de jazz los fines de semana, se trata de "Jazz bajo del mar". Nos proponen escuchar cómo cantan los peces, acompañados de un piano y un saxofón.

También organizan el taller de "Personajes a escena", creando personajes y diseñando sus vestidos, modificando el propio rostro y con la ayuda de grandes maniquis. ¡Con fantásticos resultados!

Petit Liceu
http://www.liceubarcelona.cat/temporada-2014-2015/el-petit-liceu-familiar.html
Este domingo, a las 11h,  representan "La pequeña flauta mágica". Se recomienda a partir de 6 años. La puesta en escena es de Comediants, ¡diversión asegurada para toda la família!

Teatre Poliorama
http://www.teatrepoliorama.com/ca/poliorama-en-familia/
Dentro del ciclo Viu el teatre, este mes y el siguiente podemos ver L2as princesas también se tiran pedos". Un musical muy divertido y bien representado por la compañía Replà Produccions. Nosotras ya lo hemos visto y nos encantó.  De paso, os recomendamos el libro en el que se ha basado la obra de teatro, con el mismo nombre, de editorial Animallibres (Ilan Brenman y Ionit  Zilberman)

Fundacio Godia
http://www.fundacionfgodia.org/index.php/Programa-actividades/talleres-infantiles
Cada mes ofrecen variados talleres artísticos. Son los sábados, de 10:30 a 12:30 a un precio de 5,50 euros. La edad recomenada es de 3 a 12 años. Allí experimentaran con diferentes materiales con los que se acercaran a los diferents temas propuestos. Este sábado hay uno sobre el Modernismo. 

Fundació Miró
http://www.fundaciomiro-bcn.org/activitats.php?idioma=4
En este espacio también proponen espectáculos y talleres.
El mes de noviembre el espectáculo es "Pintamúsica" dirigido a un público muy pequeño... de 0 a 4 años. Los sábados, de 17h a 18h. 
También organizan el taller "Mironins", a partir de 2 años, donde crearan un mural colectivo inspirado en el mosaico de cerámica "Pla de l'Os", que se encuentra a la Rambla Catalunya.

Hasta aquí unas pinceladas de lo que se puede encontrar este fin de mes y el próximo a diferentes espacios de Barcelona. 

Por cierto... ¿Sois consumidores habituales? Proponednos otros sitios donde encontrar espectáculos, talleres o conciertos para público familiar y tendréis premio!!!!!!

5 comentaris:

  1. Com sempre molt engrascador!! Us proposo anar al laberint d'Horta, molt divertit per qualsevol edat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens encanta la proposta!!! Gràcies!!! Però si vols tenir un regalet de La Formiga Lila, ens hauries de dir el teu nom!!!

      Elimina
  2. Felicitats pel blog!!!!
    Nosaltres aquest cap de setmana anem a veure Mar i Cel al teatre Victòria, i també us recomano els concerts familiars de Auditori ;-)
    Anna Alier

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Anna, t'has guanyat un regalet de La Formiga Lila, aviat te'l farem arribar!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. gràcies FormigaLila!! ja l'he rebut!! molt xulo!!

      Elimina