dissabte, 8 de novembre del 2014

temps de carbassa

 Madalenes de carbassa:


Primer de tot s'ha de rallar la carbassa. Prèviament haurem de posar a calentar el forn a 170 graus.


Un cop rallada s'ha de triturar perquè quedi una textura de puré. Reservem el puré i per altre banda barregem els ous. Afegim el sucre als ous. Barregem molt bé, que ens quedi una massa blanquinosa.


Li afegim la farina tamisada, el llevat i la canyella. Per sobre l'oli i també el puré de carbassa.
Barregem tots els ingredients fins que ens quedin ben integrats.

Posem la massa en motllos per fer madalenes i enfornem 35min. a 170 graus.


..............
Madalenas de calabaza:


Rallamos la calabaza. Antes hemos encendido el horno a 170 grados.

Una vez rallada la calabaza, se tritura para que quede en textura puré. Reservamos el puré y por otro lado mezclamos los huevos. Agregamos el azúcar a los huevos. Mezclamos muy bien, hasta que nos quede una masa de color clarito.

Le añadimos la harina tamisada, la levadura y la canela. Por encima el aceite y también el puré de calabaza.

Mezclamos todos los ingredientes hasta estar bien integrados.

Ponemos la masa en moldes para madalenas y ponemos al horno 35min. a 170 grados.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada