dijous, 26 de febrer del 2015

Nova vida als jerseis encongits!

El dia que em vaig quedar sense aquests jerseis fets per l'àvia, em va fer una ràbia impressionant, m'encantaven però es van encongir al rentar-los... Així que m'he pensat una manera per aprofitar-los: convertir-los en coixins.
El día que me quedé sin estos jerseyes hechos por la abuela, me hizo una rabia impresionante, me encantaban pero se encogieron al lavarlos... Así que he pensado una manera de aprovecharlos: convertirlos en cojines.



Si a tu també t'ha passat, mira que fàcil és fer-ho...
Comencem marcant al jersei pel revés, els laterals del coixí; els dos extrems llargs que siguin l'alçada del jersei i el curt l'amplada. Respectarem l'obertura de baix, així aprofitarem la vora que ja té.
Si a tí también te ha pasado, mira que fácil es hacerlo...
Empezaremos marcando el jersey al revés, los laterales del cojín; los extremos largos que sean altura del jersey y la corta el ancho. Respetaremos la abertura de la parte de la cintura, así aprovecharemos el dobladillo que ya tiene.



Ho cosim per les línies fetes, amb una màquina de cosir. Si no en tens, però si que tens paciencia també ho pots fer cosint a mà.
Lo cosemos por las lineas marcadas, con una máquina de coser. Si no tienes máquina, pero si tienes paciencia también lo puedes hacer cosiendo a mano.



Després ho retallem. Si voleu asegurar-vos feu un zig-zag per les vores.
Después lo recortamos. Si queréis aseguraros, hacer un zigzag por los lados.



Li donem la volta i a l'extrem obert li cosim un velcro i omplim el coixí amb el farcit (.un coixí)
Le damos la vuelta y al extremos abierto le cosemos un velcro. Lo rellenamos con una almohada.



Ja ho sabeu, a partir d'ara a aprofitar els jerseis encongits!!
Ja lo sabéis, a partir de ahora ¡a aprovechar los jerséis encogidos!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada