Xocolata i cereals. Per a 150gr de xocolata utilitzem 50gr de cereals aproximadament (com més petit sigui el cereal, més en necessitarem).
Primer de tot, s'ha de trocejar la xocolata i posar-la en un recipient apte per al microones. Aleshores introduir-ho al microones i fondre-ho a màxima potència durant un minut, després es barreja ben barrejat i, si no s'ha desfet del tot, es pot posar 30 segons més i repetir l'operació.
Un cop tinguis la xocolata desfeta ho barreges amb els cereals que hagis escollit (nosaltres hem triat per la xocolata amb llet un tipus rice crispies i per la xocolata blanca un tipus corn flakes).
Aleshores amb una cullera sopera fas montanyetes i les distribueixes sobre una safata amb paper de plata o paper antiadherent i ho poses a la nevera a refredar.
Una hora més tard les montanyetes ja estaran dures i llestes per menjar.
Amb aquesta recepta, a part de que el resultat és boníssim, estàs enriquint la xocolata, ja que els nens mengen xocolata amb cereals que sempre és més nutritiu que la xocolata sola.
Bon profit!
Me encanta!!! este fin de las hago para los peques! Un beso artista!
ResponElimina