dijous, 25 d’octubre del 2012

Mòbil de tardor

Aquest dijous toca fer una manualitat i, com que ja estem a la tardor i s'acosta la castanyada, farem una manualitat per decorar la casa: un mòbil.



Per fer-ho necessitarem:
Paper, boli, teles variades, pistola de silicona, planxa, fiselina, cordill i tisores.



Per començar agafem les teles i les combinarem de dos en dos, lo divertit és que siguin ben diferents entre elles però que combinin de colors. Nosaltres hem triat les que tenien més "color de tardor", és a dir marrons, grocs, etc.



Aleshores tallem la fiselina al mateix tamany que les teles, (perquè al planxar no s'embruti la planxa) i la posem al mig tenint en compte que el costat bó de les teles ha de quedar a la part de fora i, ho planxem (sense vapor).



Un cop tinguem les teles preparades, agafem el paper i el boli i dibuixem diferents tipus de fulles i les retallem per fer-les servir com a plantilles.



Un cop retallades les posem sobre les teles i les fem servir com a patró, dibuixem la silueta i després la retallem.



Quan tinguem totes les fulles retallades, les posem en fila, tenint en compte que la combinació quedi bé i tallem un troç de cordill amb la llargària que volguem que tingui el mòbil.



Les comencem a enganxar amb la pistola de silicona.



Podem fer tantes tires com volguem, és divertit si en poses més d'una com una cortina, tot dependrà del lloc on ho volgueu penjar.
 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada