dimecres, 3 d’octubre del 2012

Novetats de la temporada

Comencen a venir els primers freds i ja ve de gust comprar coses per a la nova temporada de tardor-hivern. Avui us presento les novetats que tenim a La Formiga.

Per a la casa, les cistelles de ganxet XXL, fetes amb cabdells de robes de cotó, perfectes tant per a guardar les cremes o joguines dels nens, com per a fer de cistella del pa o fins i tot com a fruiter. N'hi ha de diferents colors i tamanys.



Per a l'habitació dels nens també tenim els coixins, en forma d'estrella, lluna i cor. Aquests són amb tonalitats grises, roses i vermelles, però es poden fer amb el color que es vulgui.



Si pel pont del Pilar o de Tot Sants teniu pensat anar de viatge, no us descuideu les noves bosses per tenir ordenada la maleta, n'hi han de dues mides, les grans per a pantalons, camises i samarretes i les petites, per a la roba interior o per a la roba de bebés.



Aquesta temporada renovem teixis de les babetes, tant de nen com de nena, i els fem a joc amb el penjaxumets.




Pels més grans, tenim mocadors. N'hi ha de dos colors i de dos talles: uns de grans pels adults i uns de petits pels nens.



I l'estrella de la temporada... abandonem les samarretes per abrigar-nos una mica més amb aquests jerseys de xandall, amb butxaques i caputxa, decorats amb estrelles roses o grises, segons es prefereixi.





I evidentment, com sempre, La Formiga no perd els seus orígens i segueix fent les caputxes, les tovalloles, els pitets, les bosses i bossetes, els edredons... tot personalitzat amb inicials i amb la tela que es vulgui.

Fins aviat!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada