dissabte, 21 de juny del 2014

Tens les maletes fetes?!

Els vostres fills van al casal d'estiu, marxen de convivències o bé van a casa als avis?!
A la Formiga Lila hi trobaràs tot tipus de productes per fer més fàcil les seves aventures.

Han de portar una muda de recanvi per si es mullen jugant a globus d'aigua? O tenir la roba ordenada per dies per saber què s'han de posar cada dia... o simplement per tenrir la roba interior ben endreçada, per trobar-la fàcilment entre les samarretes o pantalons?... per tot això, res millor que les diferents bossetes amb cremallera o velcro, de diferents tamanys.


Ep! i què millor per anar a la platja que unes bosses resistents i grosses! per guardar-hi totes les tovalloles!

I les bosses més petites per guardar-hi les coses més delicades, ulleres, claus, les cremes o una ampolla d'aigua! També són útils per  si es queden una nit a dormir fora de casa! En aquestes divertides bosses hi podreu posar el pijama i el necesser!



I per acabar aquestes bosses perquè ells hi guardin els seus tresors, quan es va al bosc o a la platja! Les més grans són també per vosaltres, molt pràctiques per quan es va de compres i t'estalvies les bosses de plàstic, que hem de ser més ecològics!!



------------------------


¿Has hecho las maletas?


¿Vuestros hijos se van de campamentos o a casa sus abuelos?
En La Formiga Lila encontrarás muchos productos para hacer más fácil sus aventuras. 


¿Tienen que llevar ropa de recambio por si se mojan de agua? o ¿tener la ropa ordenada por días para saber que ponerse? o ¿simplemente tener la ropa interior orenada en la maleta?... nada mejor apara todo ello que las bolsitas con cremallera o velcro, de diferentes tamaños.



Eo, y para ir a la playa ¿que mejor que  unas bolsas grandes y resistentes para guardar todas las toallas? 

Las bolses pequeñitas ideales pata las cosas más delicadas, gafas, llaves, las cremas o la botella de agua. Estas bolsas también son ideales para pasar una noche fuera de casa, para poner el pijama y el neceser. 





Y para terminar, estas bolsitas para que los niños guarden sus tesoros, cuando van al bosque o a la playa.
Las más grandes son para vosotras, muy prácticas, para ir de compras y ahorrarte la bolsa de plástico, ¡hay que ser más ecológico!  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada