divendres, 23 de gener del 2015

Bona nit petit...

Aquesta setmana se'ns ha ocorregut fer coixins amb els nens, cadascú ha fet el seu i jo l'he "rematat". És una manualitat molt fàcil i el resultat és molt divertit.
Esta semana se nos ha ocurrido hacer almohadas con los niños, cada uno ha hecho el suyo y yo lo he "rematado. Es una manualidad muy fácil y el resultado es muy divertido.


Per fer-lo necessites:
Una funda de coixí (nosaltres l'hem fet amb una tela blanca) i farcit, rotulador per tela (els que marxen amb aigua), agulla, fils de punt de creu i tisores.
Para hacerlo necesitas: una funda de almohada (aunque nosostros la hemos hecho con una tela blanca) y relleno, rotulador para tela (de los que se va la tinta con agua), aguja, hilo de punto de cruz y tijeras.


Primer de tot els nens han de fer un dibuix. Si fan dibuixos molt petits com els de l'exemple és una mica més complicat.


Després cal brodar el dibuix amb el fil de punt de creu. Ho pots fer amb el punt endarrera o de tija, aquí posem un gràfic que hem tret de la pàgina de COATS:
Después hay que brodar encima el dibujo con hilo de punto de cruz. Lo puedes hacer con punto atrás o punto de tallo, os ponemos un dibujo de como hacerlo que hemos sacado de la pagina de COATS.


Un cop brodat, només cal passar-lo per aigua, que marxarà la tinta i al secar-se planxar-ho.
Una vez bordado, sólo hay que pasarlo por agua, para que se vaya la tinta y al secarse plancharlo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada