dijous, 19 de març del 2015

Easter time

S'acosta setmana santa i comencem a decorar la casa amb ous, conills i pollets...
Se acerca la semana santa y empezamos a decorar la casa con huevos, conejos y pollitos...



Pintar ous és una activitat molt senzilla però entretinguda, que segur que als vostres fills els hi agradarà.
Per fer-ho necessiteu: ous (si són blancs millor), colorant alimentari o pintura plàstica, una agulla de cap, una llima, vasos amb aigua (tants com colors vulguis fer servir).
Pintar huevos es una actividad muy sencilla, pero entretenida, seguro que a vuestros hijos les gustará. Para hacerlo necesitáis: huevos (si son blancos mejor), colorante alimentario o pintura plástica, un alfiler, una lima, vasos de agua (tantos como colores que quieras utilizar).


Començarem per buidar els ous, sobretot si ens els volem menjar al final i no els pintem amb colorant alimentari, ja que els ous són molt porosos i la closca ens podria absorvir la pintura.
Per fer-ho hem de llimar les dues puntes una estoneta i quan la superfície ja hagi perdut relleu podem fer els forats, un a cada punta amb l'ajut d'una agulla. 
Finalment bufarem per una de les puntes i l'ou sortirà per l'altre i un cop buit li passem aigua per dintre per netejar-lo i bufem perquè no quedi res a l'interior.
Empezaremos por vaciar los huevos, sobretodo si nos los queremos comer al final y no los pintamos con colorante alimentario, ya que los huevos son muy porosos y podrían absorber la pintura.
Para hacerlo limamos las dos puntas del huevo y cuando la superficie haya perdido relieve podremos hacer el agujero con la ayuda de un alfiler, un agujero en cada punta. 
Y para acabar vaciaremos el huevo soplando por una punta y el huevo saldrá por la otra. Para limpiarlo le pasaremos un poco de agua por dento y soplaremos para que no queden residuos en el interior.


Un cops els ous estiguin nets els submergirem amb l'aigua tintada. Si volem que estigui tot pintat el submergirem tot. Si volem fer ratlles, aleshores només submergim una part. Si volem barrejar colors, podem submergir-les en colors diferents. I si volem fer puntets blancs ens podem ajudar per uns gomets y si els vols de colors, ho fem amb la punta dels dits.
Cuando tengamos los huevos limpios, los sumergimos con el agua tintada. Si queremos que esté todo pintado lo sumergiremos al completo. Si queremos hacer rallas, sumergiremos sólo una parte. Si queremos mezclar colores, podemos sumergirlos en varios colores. Y si queremos hacer puntitos blancos nos podemos ayudar de pegatinas o si los quieres de colores, nos ayudamos con la punta de los dedos.



Deixem els ous a secar... et... voilà!!!!
Dejamos los huevos a secar... et... voilà!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada