dijous, 12 de setembre del 2013

Un nou curs escolar

Avui primer dia d'escola, s'ha acabat l'estiu definitivament, així que és el dia perfecte per anunciar el nom de la guanyadora (perquè ha sigut una guanyadora) del concurs de fotografia de l'estiu.

Us recordo que ha sigut una mà innocent (aquest cop de dos anys), que ha escollit a l'atzar entre tots els noms de les persones que heu enviat alguna fotografia.

Bé no m'enrotllo més i us presento la fotografia guanyadora, la de l'Anna:



Anna, em posaré en contacte amb tu, per fer-te arribar la bossa que més t'agradi de la col·lecció. La blava ja la tens... ara podràs tenir la vermella que també volies, je, je!

Moltes gràcies a totes les persones que heu enviat fotografies, n'hi ha de moníssimes, la veritat: al mar, a la montanya, fent guerres de coixins, dormint, saltant... 


Comencem de nou un nou curs escolar, i amb ell molts propòsits, idees, projectes... espero poder complir-los i que passin a ser fets, activitats, productes... 

A partir de dijous que ve com sempre, cada setmana seguiré publicant manualitats i receptes sense lactosa per fer amb i per a nens, espero que us animeu a fer-les amb els vostres peques. Al blog, també hi trobareu els productes i les ventes de La Formiga Lila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada